čtvrtek 9. dubna 2015

Prokrastinace s grácií

Snad každý, kdo studoval, měl někdy problém s prokrastinací a netvrďte, že ne! (Kdo teď krouží hlavou, lže si do kapsy!) No, já jsem přesně ten typ člověka, který se řídí heslem: ,,Co nemusíš udělat dnes, odlož na zítřek!“ Dělám seminárky a eseje, až když to hoří a i bakalářku jsem odevzdávala poslední den. Jsem klasik. :D

(zdroj)

 A jak nejraději prokrastinuju? Pokud na facebooku a instagramu zrovna není nic zajímavého, projíždím oblíbené blogy. Většinou jsou to beauty blogy a občas taky nějaký ten blog ze sekce life. Koho by to zajímalo, nakoukněte k mým oblíbeným holkám, například k S. U Sabči si přijdou na své milovnice modré, barevného líčení, (nejen) přírodní kosmetiky, zelené mozky a milovníci jezvčíků. U milé Bebe najdete nějaké to povídání, recenze přírodních mazadel a kočiče (toho já můžu!), Claire je další milovnice přírodní kosmetiky, se kterou si můžete udělat i nějaké to DIY. A taky je to fajn baba, kterou jsem měla možnost poznat osobně. No asi jste pochopily, že si taky tak trochu ujíždím na přírodní kosmetice, takže vás asi nepřekvapí, když vám doporučím, aby jste se vrátili zpátky k přírodě, což je blog, který píšou hned dvě baby a kromě recenzí kosmetiky tu najdete i nějaké ty zdravé recepty na mňamky i kosmetiku. A to vážně chcete! No a aby to tu nebylo pořád jenom o přírodě, tak tu máme ještě milovnici kosmetiky a koček, skvělou Peťu a její Simple life No z life blogů vás pošlu k profláklé blogerce Luc, jejiž příběhy a historky mě vždycky pobaví a občas nějaký ten článek o sushi nebo přírodní kosmetice je příjemný bonus. Ano taky miluju sushi, kafe a yankee candle, jako půlka světa! :3 Dále moje milovaná Domča a její Pelíšek písmenek. No schválně, kolik byste této holčině hádaly let? Jsem ráda, že je mojí kamarádkou a jsem ráda, že jsem ji prostřednictvím blogu poznala, umí rozdat hroznou spoustu pozitivní energie a já jsem hrozně ráda, že jsem ji díky S. objevila (děkuju Sabi!). Ještě u máme Markétku, která píše o studentském životě v Pardubicích a  o boji s akné. A nemůžu opomenout milou Clarku, která dělá úžasné fotky, má super pejska a na jejím blogu najdete tipy na home dekorace a různé fotoreportáže. A ráda se vracím také k An.,protože z jejích článků na mě dýchá klid a fotky kosmetiky, přírody, kosmetiky v přírodě a klálíčky, - to všechno já taky můžu. :) Blogů čtu samozřejmě mnohem víc a třeba někdy v budoucnu napíšu ještě o dalších.
(zdroj)
Kromě blogů čtu ráda knížky, sleduju filmy a seriály a nebo hraju facebookový hry (stydím se, ale prostě starej dobrej Candy crush, Logo game nebo Two dots jsou prostě fajn!) A taky hodně instagramuju.

A u čeho rádi prokrastinujete vy? :)
Terez

6 komentářů:

  1. ...a copak dělá milá An. místo dopisování bakalářky? Trefa! Čte tento článek a přikyvuje. A taky děkuje za zmínku a slibuje, že jen co dopíše tu zmíněnou ošklivou věc, za jejíž dokončení si slíbila nový foťák, tak bude nová dávka fotek přírody, kosmetiky, kosmetiky v přírodě a samozřejmě klálínečků. :D
    Ne, vážně, hezký článek. Ráda čtu asi všechny zmíněné, i když teď na to není až tak moc času... :) A koukám na instagram, na youtube na videa (ale u toho většinou ještě něco dělám, uklízím a tak :D), hraju hry a nebo nedělám vůbec nic, což je vůbec to nejhorší. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Já taky koukám na youtube (na srandovní videa s kočkama, cutthroat kitchen nebo na extreme cheapskates :D) a nikdy u toho neuklízím (spíš u uklízení prokoukám na televizi :D) a přeju, ať ti to psaní jde pěkně od ruky! :)

      Vymazat
  2. Děkujeem za zmínku :-) Já taky ráda prokrastinuju, ale nerada pak doháním věci na poslední chvíli, když už mi hoří koudel u zadku. Jak je vidno, můj blog momentálně zeje prázdnotou - nemám žádné zkoušky a nemusím zatím psát seminárky, haha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač! A neboj, však zkoušky zase brzo začnou. :D

      Vymazat
  3. Ouu, takových článků v jeden den! Holka ty jsi nám nastavila laťku pěkně vysoko :)
    Děkuji za zmínku, měla bych ten blog také oprášit, prokrastinace je mor.. naštěstí není moc času :-)

    C.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já na rozjezd, abych nepropagovala práznou stránku. :) A oprašuj, ať mám co číst, až budu mít další prokrastinační chvilku. :))

      Vymazat